[FOTO’S] Titan Cargo viert 10-jarig bestaan in dancing Industria

Titan Time Machine, zo heette het feest dat tot in de vroege uurtjes is doorgegaan afgelopen weekend. Titan Cargo bestaat dan misschien 10 jaar, het waren vooral de nineties waaruit geput werd op muzikaal vlak.

Logistiek dienstverlener Titan Cargo uit Antwerpen is gekend voor het behandelen en vervoeren van luxewagens naar bestemmingen over heel de wereld. Het tienjarig bestaan van de firma werd vorige vrijdag met verve gevierd tijdens een fuif in club Industria.

De havenindustrie tekende present, met een vijfhonderdtal aanwezigen. Voor de muzikale opluistering werd gretig getapt uit het dance-repertoire van de jaren ’90. Zaakvoerder Peter Huybrechts nam zelf ook plaats achter de draaitafel.

Hieronder enkele foto’s:

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo