Waberer’s neemt MD International over

De Hongaarse groep Waberer’s heeft een belang van 55% verworven in het Servische bedrijf MDI en heeft een optie om de resterende aandelen te verwerven. De formalisering van deze transactie bevestigt de door Waberer’s aangekondigde intentie tot aankoop in oktober 2023.

MDI is geen logistieke dienstverlener maar een distributeur die tal van FMCG-merken vertegenwoordigt in Servië en beschikt over een eigen logistieke en distributie-infrastructuur. Het Servische bedrijf genereert een omzet van ongeveer €50 miljoen en heeft 286 werknemers in vier distributiecentra. In een reactie op deze externe groei zei CEO Zsolt Barna dat Waberer’s verdere overnames in Oost-Europa plant om de toonaangevende leverancier van complexe logistieke diensten in de regio te worden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo