Whitepaper: Maximaliseer uw efficiëntie met de juiste magazijntruck [Advertorial]

Wat is voor u de beste magazijntruck? In een vorig artikel vertelden we u over het belang van een magazijninrichting op maat. Vandaag leest u meer over de vervolgstap, die al net zo belangrijk is: de keuze voor het geschikte intern transport.

Zo efficiënt mogelijk van A naar B

Wat voor u de beste magazijntruck is, hangt in grote mate van uw toepassing af. Sommige magazijntrucks blinken uit op grondniveau, terwijl anderen ervoor zorgen dat u ook verticaal uw ruimte maximaal benut.

Heeft u bijvoorbeeld smalle gangen en zeer hoge stellingen? Dan maken smallegangentrucks uw processen een stuk efficiënter. Met hefhoogtes tot 18 meter, een ergonomisch ontwerp en wel 10 miljoen configuraties, brengt een smallegangentruck uw logistieke processen letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Een andere categorie trucks voor werk op hoogte, is die van de reachtrucks. Deze zijn ideaal voor een groot aantal logistieke taken, zoals het snel en precies verplaatsen van goederen in krappe en hoge ruimtes. De nieuwste heavy duty masten bieden chauffeurs een nóg beter zicht op de omgeving, en laten het toe om palletten veilig te kunnen verplaatsen tot wel 15 meter hoog.

Werkt u echter voornamelijk in de lagere regionen van uw magazijn, dan kunt u rekenen op transpalletten, stapelaars, orderpicktrucks of industriële trekkers. Wilt u uw personeel vrijwaren van repetitieve werkzaamheden, of hierbij extra “werkkrachten” inzetten, dan kunt u denken aan (semi-)autonome magazijntrucks. Deze AGV’s dragen niet enkel toe aan meer veiligheid op de werkvloer; door repetitieve processen over te nemen, zorgen ze ook voor een lager ziekteverzuim.

Verhelderende whitepaper

Kortom: elke uitdaging binnen uw magazijn vraagt om maatwerk, en daarbij kan het helpen om hulp van buitenaf in te roepen. Komt u graag meer te weten over de zaken waarover u dient na te denken, en over hoe u hiervoor tot een oplossing kunt komen?

Maximaliseer dan uw efficiëntie met onze Motrac whitepaper over magazijnoplossingen!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo