Motrac organiseert nationaal kampioenschap heftruckrijden in Antwerpen

Wie wordt de “Beste heftruckchauffeur van België”? Zaterdag 1 juni kunnen heftruckchauffeurs uit heel België opnieuw deelnemen aan het nationaal kampioenschap heftruckrijden van Motrac, verdeler van het merk Linde.

De Belgian LindeCup, die dit jaar al voor de 11de keer georganiseerd wordt, omvat zowel een theoretische als verschillende praktijkproeven.

Nadruk op snelheid én veiligheid

Snelheid is belangrijk op de werkvloer, maar veiligheid blijft natuurlijk prioritair. Elke fout op de theoretische veiligheidstest zal daarom worden omgezet in strafseconden, die op het einde worden bijgeteld bij de tijden op de praktijkproeven. De deelnemers die op het einde van de dag de laagste totaaltijden achter hun naam hebben staan, mogen onder aanmoediging van familie, vrienden en collega’s nog een laatste keer hun kunde tonen tijdens de finale.

Tickets voor internationaal kampioenschap in Duitsland

In de even jaartallen wordt in het Duitse Aschaffenburg – hoofdzetel van Linde Material Handling – ook de NationsCup georganiseerd, het internationale kampioenschap heftruckrijden. De top 3 van de Belgian LindeCup zal ons land mogen vertegenwoordigen op dit evenement, waar meerdere Europese landen aan deelnemen.

Inschrijven nog mogelijk tot 18/05

Heftruckchauffeurs die aan de Belgian LindeCup wensen deel te nemen, kunnen zich inschrijven op de website van Motrac.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo