Hoogste onderscheiding van EcoVadis voor Linde Material Handling

Linde Material Handling heeft grote stappen vooruit gezet in zijn duurzaamheidsplan, en is daarvoor beloond met een platinum-medaille van EcoVadis. De grootste vooruitgang zou zijn geboekt in de categorieën “ethiek” en “duurzame inkoop”.

Het in 2007 opgerichte beoordelingsbureau EcoVadis houdt de duurzaamheidsinspanningen van ruim 125.000 ondernemingen bij in vier categorieën: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. De best presterende ondernemingen ontvangen elk jaar een nieuwe medaille, waarbij de platinum-medaille de hoogste onderscheiding inhoudt.

Ulrike Just, Executive Vice President Sales & Service bij Linde MH EMEA: “Met deze medaille tonen we onze klanten dat ze met Linde MH een leverancier en zakenpartner kiezen die duurzaamheid serieus neemt, en hier de nodige aandacht aan besteedt in zijn strategie. Dat geldt ook voor onze producten en oplossingen: ons merkportfolio staat voor het efficiënt gebruik van energie, alsook voor lage emissies en gezondheid en veiligheid op het werk, en dit alles in combinatie met maximale prestaties.”

Enkele zaken die aan deze positieve beoordeling hebben bijgedragen:

  • TÜV-gecertificeerde levenscyclusanalyses om de milieueffecten van vorkheftrucks en magazijntrucks over hun hele levensduur te kunnen bepalen.
  • Lease- en verhuurheftrucks die na terugkomst gereviseerd worden volgens uniforme normen en vervolgens een tweede leven krijgen.
  • Een strategische zakelijke samenwerking om de milieuvriendelijke recyclage van lithium-ionbatterijen te garanderen.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo