DAF viert 30 jaar TRP

Sinds 1994 biedt PACCAR Parts’ TRP onderdelen voor alle merken en modellen trucks, trailers en bussen. Vandaag de dag bestaat het aanbod uit meer dan 157.000 referenties.

“TRP levert al 30 jaar uitstekende producten en diensten waarop onze klanten elke dag vertrouwen”, aldus Laura Bloch, General Manager Paccar Parts en Vicepresident van Paccar. “TRP werd in 1994 in Europa opgericht als antwoord op de vraag van klanten naar één verkooppunt voor onderdelen voor alle merken trucks en trailers. DAF-dealers gingen vervolgens deze onderdelen leveren. Het programma werd in de jaren die volgden wereldwijd uitgerold.”

TRP-producten kunnen zowel worden besteld bij het wereldwijde netwerk DAF-, Kenworth- en Peterbilt-dealers, als online en bij de speciale TRP-stores. De eerste TRP-store werd in 2013 in Polen geopend. Er zijn nu meer dan 300 TRP-stores in 45 landen wereldwijd.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo