Flexibel huren zonder zorgen [Advertorial]

Dit jaar blaast lease- en dienstenbedrijf TIP Group 55 kaarsjes uit en zet het haar groei voort. Om dat te vieren, voegt de internationale onderneming een aantal nieuwigheden toe aan haar aanbod: e-reefers en, jawel, trekkers.

TIP Group verhuurt sinds 1968 trailers aan transporteurs en logistieke klanten en verzorgt ook het onderhoud ervan. De groep beschikt over de grootste vloot van Europa met daarin ongeveer 120.000 voertuigen. Dat kan gaan van standaard trailers zoals schuifzeilen, vans, koelers en chassis tot specialistisch materieel zoals tankers, bulkwagens en walking floor trailers. TIP Group innoveert ook door de nieuwste e-reefers te testen en in hun gamma op te nemen.
In maar liefst 18 landen staan mensen van TIP Group voor u paraat. Naast eigen vestigingen heeft het bedrijf partnerships met lokale werkplaatsen. TIP Group wordt in België ruim vertegenwoordigd door de samenwerking met vele partners. De hoofdzetel van TIP België ligt in Antwerpen.

Trekkers te huur
Speciaal vanaf dit jaar pakt TIP Group uit met verhuur van trekkers. “We zien dat de focus bij transporteurs verschuift naar hun corebusiness,” vertelt Michael Nierinck, Account Manager bij TIP België. “Dat is niet het vergaren van voertuigen. Ze willen er voor hun klanten zijn en transport kunnen voorzien van A naar B.”
Bij TIP Group kan u kiezen uit meerdere merken en kleuren. “We zijn niet gehuwd met een bepaald merk,” zegt Nierinck. “Zowel niet voor de trailers als voor de trekkers. Dit geeft ons veel mogelijkheden. Wij kunnen materiaal voor de klant bestellen volgens de gewenste specificaties.”
Een huurperiode wordt met u op maat afgesproken. Aan het eind van die termijn levert u het materiaal in, en kan u nadien voor nieuw materiaal kiezen. TIP Group ontzorgt op die manier en biedt een grote flexibiliteit.

Voordelig
Het full-service pakket van TIP Group omvat minstens vijf voordelen. Ten eerste geniet u van het huren zelf, of het nu gaat om enkele dagen of een langere periode. Ten tweede bevat het pakket ook reparaties en onderhoud van uw trailers, zelfs bij u ter plaatse.
Een derde element is de dekking tegen schade of diefstal van uw geleasede of gehuurde trailers. Zo wordt u beschermd tegen kosten die anders hoog kunnen oplopen. Ten vierde staat TIP Group garant voor pechverhelping over heel Europa, 24/7 en 365 dagen per jaar.
Tot slot krijgt u dankzij telematica inzicht in de locatie en toestand van uw trailers, en dat op ieder moment.µ

 


Het team van TIP België helpt u graag verder (v.l.n.r.)
Jan Snissaert
Key Accounts Belux
jan.snissaert@tip-group.com
0475 45 88 19

Evelyn Van de Meersch
Account Manager Regio West
evelyn.vandemeersch@tip-group.com
0475 45 07 07

Michael Nierinck
Account Manager Regio Oost
michael.nierinck@tip-group.com
0471 80 13 61

 


 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo