Mercedes-Benz Trucks biedt gratis klantenportaal My TruckPoint aan [Advertorial]

Vanaf nu kunnen klanten van Mercedes-Benz Trucks gratis aansluiten op My TruckPoint, een nieuw klantenportaal dat het wagenparkbeheer eenvoudiger maakt. Na registratie op mytruckpoint.mercedesbenz-trucks.com worden gegevens over voertuigen en contracten automatisch naar het portaal geüpload. Klanten kunnen hun gegevens zelf bijwerken en krijgen continu een 360-graden overzicht van hun wagenpark. Om de registratie op het portaal te vergemakkelijken, kan de klant ook een uitnodiging per e-mail ontvangen van zijn dealer.

Naast een overzicht van het wagenpark met gedetailleerde voertuiggegevens, biedt de gratis tool ook uitgebreide informatie over actieve contracten en services (Fleetboard, ServiceContracten en MB Uptime, TruckLive), uitvoering of actuele kilometerstanden. Het platform ondersteunt het wagenparkbeheer met een overzicht van de komende onderhouds- of inspectiebeurten (voor voertuigen met actieve TruckLive) en contractuele zaken.
Klanten kunnen zelf via een gefaciliteerde koppeling naar WebParts voertuigspecifieke originele onderdelen van Mercedes-Benz bestellen. Dae bestelgeschiedenis kan gevolgd worden, waardoor toekomstige bestellingen van onderdelen eenvoudiger worden. Ook de productie- en leveringsstatus van nieuwe voertuigen kan opgevolgd worden via online tracking, net als offertes voor nieuwe voertuigen.

TruckLive
Het nieuwe klantenportaal biedt ook toegang tot TruckLive, de gratis1 toegang tot de digitale servicewereld van Mercedes-Benz Trucks. Met de module onderhoudsbeheer van TruckLive krijgt de klant informatie over de actuele toestand van het voertuig en over uit te voeren onderhoudswerkzaamheden aan de vrachtwagen. De module Live Traffic gebruikt actuele verkeersgegevens in het navigatiesysteem van het voertuig om reistijden in te korten en aankomsttijden nauwkeuriger te plannen.

 


TruckLive in een oogopslag
• Voertuig stuurt voorstel voor een geoptimaliseerde onderhoudsplanning.
• TruckLive toont meldingen om op noodzakelijke reparatiemaatregelen te reageren.
• Toestand van uw voertuigen: van AdBlue over remvoeringslijtage tot bandenspanning.
• Live Traffic: dynamische routeberekening voor kortere rijtijden met realtime verkeersgegevens.


mytruckpoint.mercedes-benz-trucks.com/landing

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo