TIP Group Benelux neemt Mobility Service Elst over

TIP Group Benelux maakt vandaag de overname bekend van Mobility Service Elst in Gelderland. Hiermee groeit het aantal werkplaatsen in de Benelux naar 17. De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid.

Mobility Service Elst biedt een totaalconcept aan diensten, variërend van onderhoud en keuringen voor trailers en bedrijfswagens tot leasing, verkoop en verhuur. Voor bestaande klanten van Mobility Service Elst betekent dat dat zij nu gebruik kunnen maken van de expertise en dienstverlening van TIP Group op meer dan 140 locaties in heel Europa en Canada. Daarnaast betekent de overname voor bestaande klanten van TIP dat zij nu ook in Elst terecht kunnen.

“Mobility Service Elst heeft een sterke staat van dienst, en de ervaring en deskundigheid van de medewerkers sluit zeer goed bij ons aan.” aldus Peter-Jan Troost, Vice-President TIP Benelux. “De geografische ligging, in Elst, voorziet goed in de behoeften van onze klanten, en ik ben blij ons netwerk in Nederland hiermee verder uit te breiden”.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo