Mikhaël Bellemans (Heppner) 10.000ste volger op LinkedIn

Vlak voor Pasen mochten we deze Business Development Manager bij Heppner Belgium in de watten leggen. Hij werd onze 10.000ste volger op de LinkedIn-pagina van Transportmedia.

Bellemans is nog maar pas in dienst bij Heppner Belgium, de van oorsprong Franse logistieke dienstverlener. “De bedoeling is dat ik Heppner ga ontwikkelen binnen België,” zegt Bellemans. “Zowel op vlak van distributie als op gebied van export, maar ook de naamsbekendheid.”

Vanuit de vestiging in Ternat legt het bedrijf zich toe op groupage, in het bijzonder naar de zuiderburen. Dagelijks vertrekken er shuttles naar de grootste steden in Frankrijk. “Onze ideale klant heeft zendingen van één tot drie palletten,” aldus Bellemans. “Die gaan wij groeperen per regio. Met doorlooptijden van 24 tot 48 uur kunnen we ons daarin differentiëren. Vooral naar het zuiden van Frankrijk toe.”

Het verrassingspakket waarmee we hem konden verblijden, bestond uit de nieuwste edities van onze tijdschriften, een polo van Transportmedia en wat zoetigheid. Zalig Pasen!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo