Edwin Eggebeen benoemd tot Managing Director van DSV Solutions

DSV Solutions NV kondigt de benoeming aan van Edwin Eggebeen tot Managing Director. Eggebeen begon zijn carrière bij DSV op 1 april 2007.

Met een stevige achtergrond in Logistiek & Economie vervulde Edwin Eggebeen enkele jaren succesvol de rol van Key Account Manager. Gedurende zijn tijd bij DSV heeft Eggebeen diverse rollen en verantwoordelijkheden op verschillende niveaus binnen de organisatie bekleed.

In zijn nieuwe rol zal Eggebeen toezien op het vormgeven van de bedrijfsstrategie en het leiden van de operaties, inclusief de nieuwbouw in Gent van een hypermodern magazijn van 120.000 vierkante meter.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo