Kristof Delbeeke (Delcatransport): “We zullen het niet nalaten onze chauffeur te straffen”

Op de Antwerpse Ring heeft zich vandaag een tafereel afgespeeld dat een schande is voor het wegvervoer: een chauffeur die was ingehaald door een andere vrachtwagen haalde hem in en probeerde hem meerdere keren af te snijden, met het risico dat hij van zijn eigen rijstrook afraakte, voordat hij hem gewoon blokkeerde op een afrit. De bedreigde chauffeur filmde alles met zijn dashcam en de video trok de aandacht van de website hln.be.

De aanvaller reed in een vrachtwagen van Delcatransport in Rekkem. We namen contact op met de directie van het bedrijf voor een reactie. Kristof Delbeeke, één van de twee zaakvoerders, bevestigt dat hij “jammer genoeg op de hoogte is gebracht van de feiten en dat hij en de andere zaakvoerders de zaak grondig nazien: “We zullen niet nalaten de nodige maatregelen te nemen tegen deze chauffeur”, verzekert hij ons. Wordt vervolgd dus…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo