System Edström Belgium BV

Sinds 13 januari van dit jaar maakt BRU Systems deel uit van de System Edström groep. Het Zweedse System Edström is sinds meer dan 65 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van Bedrijfswageninrichtingen en accessoires op de Europese markt. Met de investering in BRU Systems bevestigt System Edström haar strategie voor een duurzame uitbouw van haar activiteiten op de Europese markt via een sterke lokale aanwezigheid.

BRU Systems wordt dan ook omgedoopt tot System Edström Belgium waarbij de naam BRU Systems blijft bestaan als handelsmerk.

De activiteiten van System Edström Belgium – BRU Systems starten, zoals voorheen, vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van de inrichtingen en dit zowel voor de zelfstandige, kleine, middelgrote, en grote ondernemingen als overheden.

Ons doel blijft al onze klanten begeleiden om een perfecte installatie af te leveren tot grote tevredenheid van de gebruikers.
Dankzij onze langdurige partnerships met onze toeleveranciers kunnen wij complete oplossingen bieden waarbij kwaliteit steeds centraal staat.

Als System Edström België willen we onze aanwezigheid op de Belgische markt versterken en een bredere geografische dekking verzorgen wat alleen maar voordelen heeft qua service en snelheid.

Dankzij de stevige financiële positie van System Edström krijgen we extra mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe producten of het uitwerken van een bijzondere vraag vanuit de markt.

Verder kunnen we gebruik maken van de kennis van onze zusterbedrijven in Europa en zal System Edström Belgium dankzij haar sterke technische kennis een actieve voortrekkers rol spelen in innovatieve oplossingen binnen de groep.

Zaakvoerder
Raf Bruneel
Tel: 03 325 30 27
raf@brusystems.be

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo