BRU System wordt System Edström Belgium

Zeg niet meer BRU Systems maar System Edström Belgium. Het bedrijf uit Ranst was al hoofdverdeler van de producten van het Zweedse bedrijf, maar die band is nu nog sterker. De naamsverandering gaat gepaard met een langetermijnvisie voor de Belgische markt.

System Edström wil inspelen op de groeiende vraag naar bedrijfswageninrichtingen door het team van BRU Systems verder uit te bouwen. Het bedrijf heeft vier doelgroepen gedefinieerd: kleine en middelgrote bedrijven die gebruik blijven maken van de werkplaats van Ranst of het netwerk van BRU Systems, conversiepartners waarvoor System Edström een netwerk in België opzet, de fleet business, een specialiteit van System Edström in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk, en nutsbedrijven voor de distributie van Whelen signaleringsproducten.
Deze toegenomen aandacht voor distributie en vloot moet gepaard gaan met een versterking van het team. Er is al een Operations Manager aangenomen en naar verwachting zal een Project Engineer het team in de tweede helft van het jaar komen versterken.

Lees alles over System Edström Belgium BV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo