Bru Systems sluit zich aan bij de System Edström Groep

Bru Systems en de Zweedse System Edström Group, beide specialisten in bedrijfswageninrichtingen, werken al 14 jaar samen. De eerste maakt nu deel uit van de tweede, waarbij System Edström een belang van 51% heeft verworven in het in Ranst gevestigde bedrijf.

Raf Bruneel, algemeen directeur van Bru Systems, bevestigt: “System Edström heeft in ons bedrijf geïnvesteerd en is nu mede-eigenaar van Bru Systems met een belang van 51%. Het hoofddoel van deze deelneming is de uitbreiding van het Edström-netwerk in België met dealers, carrosseriebedrijven en servicepunten. Bovendien kunnen wij zo onze groei en capaciteit op de Belgische markt versterken en onze klanten betere service en voorwaarden bieden. We kunnen nu rekenen op de expertise van een heel team in Zweden, het VK, enz. We zijn ook van plan het team uit te breiden met belangrijke mensen. Ten slotte zullen wij een grotere lokale voorraad kunnen aanhouden, zodat wij nog sneller kunnen reageren.
Raf Bruneel blijft aan het roer staan van het Belgische bedrijf. Hij besluit: “Met deze ontwikkeling kunnen we nu de contouren van een langetermijnvisie bepalen, en ik kijk ernaar uit om ons bedrijf deze nieuwe stap in zijn geschiedenis te zien zetten.

Lees alles over System Edström Belgium BV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo