Generix Group Benelux

Generix Group is een Collaborative Supply Chain expert, aanwezig in meer dan 60 landen dankzij haar filialen en netwerk van partners. De SaaS-oplossingen worden door meer dan 6.000 bedrijven wereldwijd gebruikt. De internationale ervaring is een sterke troef en maakt dat we klanten in verschillende landen kunnen blijven ondersteunen. Maar naast de internationale positionering is de lokale aanwezigheid even belangrijk. Think global, act local.

REFERENTIES

  • AB Inbev
  • Carrefour
  • Danone
  • Kuehne + Nagel
  • Ferrero
  • Pepsico
  • Volkswagen

Het collaboratieve platform, Generix Supply Chain Hub, helpt bedrijven om de belofte die ze aan hun klanten doen, na te komen. Het combineert de capaciteit van de uitvoering van fysieke stromen, dematerialisatie van informatie en de verbinding van bedrijfsprocessen met al hun partners in real time.

Optimaliseer de processen in uw magazijn met Generix WMS (Warehouse Management) en zorg voor een betere klantenservice,
productiviteit, kostenoptimalisatie en wendbaarheid. De WMS E-logistics oplossing is speciaal gericht op e-commerce bedrijven en hun magazijnen.

Beperk uw transportkosten en breid uw transportaanbod uit dankzij de Generix TMS (Transport Management). Optimaliseer de trajecten, volg de prestaties op en verlicht de administratieve last.

Generix EDI Services verbindt ERP-pakketten van bedrijven. Orders, facturen en leverbevestigingen verlopen op die manier efficiënter met een lagere foutenlast.

Generix Collaborative Replenishment is onze VMI oplossing (Vendor Managed Inventory) zodat leveranciers de voorraad van klanten beheren. De klantvraag wordt voorspeld waardoor het aanbod er zo goed mogelijk kan op aansluiten. Het levert een hogere omzet met een lagere kost op.

Ontdek al onze oplossingen via www.generixgroup.com.

Wim Van Loo
Country Manager Benelux
Tel: 09 281 23 98
Mob: 0491 52 06 43
benelux@generixgroup.com

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo