Q-Mobility Group

De automotive industrie ondergaat de laatste jaren grote veranderingen. Hierdoor geeft de autosector aan dat de conventionele benadering van de markt niet meer volstaat. De steeds groter wordende nood aan personalisatie en de toegenomen complexiteit vraagt om een nieuwe en progressieve aanpak!

De Q-Mobility Group brengt hier op een nieuwe en verfrissende manier verandering in, door het leveren van een brede waaier aan diensten en oplossingen op maat van de klant. De groep vertrekt vanuit de behoefte van de klant tot een totaalproject, inclusief installatie en administratie.

Als specialist in de niches van lichte bedrijfsvoertuigen, pick-up trucks en aangepaste voertuigen voor andersvaliden biedt Q-Mobility een ondersteunende rol aan de importeurs, dealergroeperingen, dealers en eindgebruikers.

Q-Access het voormalige “Auto Access” is internationaal actief als toeleverancier van accessoires voor LCVs, pick-up trucks, SUVs en personenwagens. Het gevarieerd en merkonafhankelijk aanbod kan besteld worden via de nieuwe website www.q-access.be. De nieuwe site heeft een geïntegreerde webshop met meer dan 3000 producten, 10.000 product foto’s, certificaten, handleiding enz. Q-Access heeft een uitgebreid assortiment in stock waardoor een korte levertermijn gewaarborgd kan worden.

Op de website kunnen klanten ook aangeven of de ombouw door Q-Conversions het voormalige “Aanpassingen Goossens BV” uitgevoerd mag worden in de werkplaatsen te Westmalle of Merchtem. Of het nu gaat over een ombouw lichte vracht, bedrijfswagen inrichting, styling project of homologatie bent u hier bij het juiste adres. Onder Q-Conversions vallen ook nog twee andere belangrijke divisies voor de groep Q-Care en Q-fleet.

Q-Care bouwt voertuigen om voor personen met een mobiliteitsbeperking en begeleiden hen in het traject van subsidieaanvraag en BTW-verlaging indien mogelijk. Het is zowel mogelijk om een eigen voertuig te laten ombouwen als een reeds omgebouwd voertuig aan te kopen. Om ook deze mensen snel te kunnen helpen in het geval hun mobiliteitssituatie plots wijzigt, heeft Q-Care een grote voorraad van omgebouwde voertuigen.

Q-Fleet op zijn beurt adviseert fleet-klanten bij de keuze van het voertuig en welke ombouwingen aan het voertuig dienen te gebeuren om optimaal van hun voertuig gebruik te kunnen maken. In de werkplaatsen bouwen de Q-Fleet experten voertuigen om op een professionele manier zodat klanten het maximale rendement uit hun voertuig halen in functie van hun professionele activiteiten.

Algemeen directeur
Kris Vermuyten
kris.vermuyten@q-mobilitygroup.be

Commercieel directeur
Raf Willems
raf.willems@q-mobilitygroup.be

Aftersales directeur
Michel Fobelets

Financieel directeur
Luk Celen

HR directeur
Els Faes

Marketing directeur
Steve Van Hoof

Product Development directeur
Steve Goossens

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo