Q-Mobility Group

Q-Mobility Group is ontstaan van uit de steeds groter wordende nood aan personalisatie in de autosector en de toegenomen complexiteit. Haast elke gebruiker van een voertuig heeft specifieke wensen en noden. Als specialist in de niches van lichte bedrijfsvoertuigen, pick-up trucks en aangepaste voertuigen voor andersvaliden biedt Q-Mobility een ondersteunende rol aan de importeurs, dealergroeperingen, dealers en eindgebruikers.

Wij bieden een compleet gamma aan accessoires en kunnen de ombouw van de voertuigen in onze werkplaatsen in Westmalle en Merchtem verzorgen. Ook voor de homologatie en ondersteuning bij de subsidieaanvragen kunnen onze klanten op ons team van ervaringsdeskundigen rekenen.

Op die manier zorgen we er samen met onze partners voor dat elke gebruiker de ideale voertuigsamenstelling heeft die een garantie biedt op een aangename en functionele mobiliteitsbeleving.

Q-Mobility Group bestaat uit Q-Access NV, het voormalige AutoAccess NV en Q-Conversions, het voormalige Aanpassingen Goossens BV dat op zijn beurt twee afdelingen heeft: Q-Care en Q-Fleet.

Q-Access

Q-Access is zowel nationaal als internationaal actief als toeleverancier van allerhande accessoires voor LCV, Pick Up, SUV en personenwagens. We beschikken over een gevarieerd en merk onafhankelijk aanbod dat we kunnen afstemmen op de noden van elke klant. Wij hebben een uitgebreid assortiment in stock waardoor we een korte levertermijn kunnen waarborgen.

Q-Care

Binnen Q-Care bouwen wij voertuigen om voor personen met een mobiliteitsbeperking en begeleiden wij hen in het traject van subsidieaanvraag en BTW verlaging indien mogelijk. Het is zowel mogelijk om een eigen voertuig te laten ombouwen als een reeds omgebouwd voertuig aan te kopen. Om ook deze mensen snel te kunnen helpen in het geval hun mobiliteitssituatie plots wijzigt, hebben wij een heel aantal omgebouwde voertuigen in voorraad zodat deze mensen snel terug van hun vrijheid kunnen genieten.

Q-Fleet

Q-Fleet op zijn beurt adviseert fleet klanten bij de keuze van het voertuig en welke ombouwingen aan het voertuig dienen te gebeuren om optimaal van hun voertuig gebruik te kunnen maken.

In onze werkplaatsen bouwen onze experten voertuigen om op een professionele manier zodat onze klanten het maximale rendement uit hun voertuig halen in functie van hun professionele activiteiten.

CEO
Kris Vermuyten
kris.vermuyten@q-mobilitygroup.be

COO
Michel Fobelets
michel.fobelets@q-mobilitygroup.be

Commercieel directeur Q-Fleet
Kai Loots
0479 09 30 06
kai.loots@q-mobilitygroup.be

Commercieel directeur Q-Mobility
Raf Willems
raf.willems@q-mobilitygroup.be

CFO
Jan Naulaerts
jan.naulaerts@q-mobilitygroup.be

HR
Els Faes
els.faes@q-mobilitygroup.be

Marketing
Katrien Vananderoye
0474 54 31 71
katrien.vananderoye@q-mobilitygroup.be

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo