Q-Mobility Group en Tom Boonen winnen de 24 uur van Zolder in de TA Klasse

Het door Q-Mobility Group gesponsorde team wont de TA Klasse in de de 24 uur van Zolder. De gele BMW van team PK Carsport werd 8ste in het algemene klassement van de 41 teams die meededen.

“We zijn super trots op het team: Matisse Lismont, Tom Boonen, Alon Day en Koen De Wit die de overwinning hebben binnengehaald tijdens deze zware wedstrijd. 24 uur lang hebben ze voor de titel gestreden en stonden zelfs een tijdje op de zesde plaats in het algemene klassement”, aldus een opgetogen Kris Vermuyten (CEO van Q-Mobility Group).

Het Q-Mobility Group team was samen met 80 van hun klanten en contacten aanwezig om het team aan te moedigen tijdens deze lange strijd. Het was een prachtige dag waar we samen met een hapje en een drankje hebben kunnen genieten van de geweldige prestatie van het team.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo