Q-Mobility Group wint Best VAN Solution 2023

De Best VAN Solution award is voor de eerste keer gewonnen door Q-Care, een van de divisies van de Q-Mobility Group. De prijs, die een erkenning is voor een carrosseriebouwer of ombouwer van lichte bedrijfsvoertuigen die zich onderscheidt door innovatie en aandacht voor de behoeften van de eindklant, werd uitgereikt tijdens het Best of Van 2023-evenement.

De Q-Mobility Group bestaat uit verschillende divisies die allemaal actief zijn in het aanpassen van voertuigen aan de specifieke behoeften van een klant of een groep klanten. Het was de Q-Care divisie, die gespecialiseerd is in het ombouwen van voertuigen voor het vervoer van mensen met beperkte mobiliteit, die de meeste stemmen van de jury won met haar werk aan een Maxus e-Deliver 9, die nu negen personen kan vervoeren, waaronder twee in een rolstoel. De ombouw was bijzonder grondig, aangezien de Maxus (in Europa althans) niet op de markt wordt gebracht als minibus. Q-Mobility Group slaagde er ook in om een tweedefasetypegoedkeuring te krijgen voor dit unieke voertuig, wat bijzonder veel indruk maakte op de jury…

De andere twee winnaars waren Sortimo (met een werkplaatsvoertuig voor Bergerat-Monnoyeur) en Cargo Lifting (met een voertuig voor Ores).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo