Featured Video Play Icon

Compact Machinery (Company Movie) – BOUW.TV 20

Torfs & Compact Machinery, met deze vestiging in Ghislenghien, zijn in België invoerder van de machines van Wacker Neuson en Kramer. Het aanbod gaat van compactladers, wielladers, minigravers, verreikers en dumpers op banden en ook op rupsen, stuk voor stuk erg functioneel, vlot te bedienen en veilig.

“Wij zijn een familiebedrijf pur sang. We benaderen elke klant persoonlijk. Dus bij de aankoop van een nieuwe machine benaderen we hem persoonlijk in de zin van: we gaan hem gerichte vragen stellen. Wat is het doeleinde van de machine? En na deze gerichte vragen gaan we samen evolueren naar welke machine we hem zullen begeleiden.”

De moderne vestiging in Ghislenghien beschikt inhouse over heel wat snufjes. Zo is er een testzone waar klanten en prospecten de machines in levende lijve kunnen testen. Steeds met een persoonlijke begeleiding. Want service is key voor Torfs & Compact Machinery.

“Service is het hart van de onderneming. Wat bedoelen we met service? 7/7 en 24/24u in de extreme gevallen. We zijn telefonisch altijd bereikbaar vanaf 6 uur ’s morgens tot 22u ’s avonds. En we zullen er altijd alles aan doen om de klant uit de nood te helpen. Als er een extreme panne is, voorzien we een vervangtoestel voor de klant.

Naast de uitgebreide dienstverlening op de site zelf, leveren beide firma’s ook service op locatie. Het serviceteam is 24 op 7 bereikbaar en kan op elk moment reparaties of depannages uitvoeren bij de klant.

Hoewel de bedrijven invoerder zijn van grondverzetmachines en dumpers, hebben ze zich de laatste jaren ook sterk geprofileerd in de markt van “rent to rent”. Zo bieden ze verhuurfirma’s de mogelijkheid om tijdelijk machines onder te verhuren.

Torfs Machinery is trouwens ook invoerder van Indespension Trailers, dit zijn gespecialiseerde aanhangwagens voor de categorie 2.7 tot 3.5 ton. Verder importeert het hydraulische brekers van Promove Demolition.

Alle recepten zijn dus aanwezig om het bedrijf de komende jaren verder uit te bouwen. Zeker omdat ook de opvolging intussen verzekerd werd. Met Zenya en Benoit staat inmiddels de nieuwe generatie klaar om vader Marc en moeder Nadia op termijn op te volgen.

Een familiebedrijf met ambities dus. En dit met een doordachte structuur!

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo