Featured Video Play Icon

TRANSPORT & VAN.TV 43: We Are Champions (1/3) met Mattheeuws, Roosens & Van Pollaert

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden. Mogelijkheden om nieuwe producten te ontdekken en te gebruiken in de situaties waarvoor ze gemaakt werden. We Are Champions brengt 3 topondernemers bij mekaar en drijft ze tot het uiterste. Want de trofee van We Are Champions draag je niet zomaar.

Eric Mattheeuws, zaakvoerder Transport Eric Mattheeuws
Stephan Roosens – Gedelegeerd bestuurder Transport Roosens.
Pol van Pollaert – Commercieel Directeur Quatra

Volvo Trucks is kampioen in lage verbruikcijfers en onderwerpt de kandidaten aan een proef om zo zuinig mogelijk het uitgestippelde parcours af te leggen. Met de introductie van de Volvo FH mét I-Save kunnen de brandstofkosten tot wel 7% verlaagd worden, en dit terwijl het voertuig beschikt over een extra koppel van 300 Nm.

MAN is kampioen in de ontwikkeling van de duurzame elektrische bestelwagen: E-TGE. De stille aandrijving is uitermate geschikt voor gebruik in het binnenstedelijk verkeer. Met een actieradius van 150 werkelijk gereden kilometers, is de eTGE dé absolute koploper onder de elektrische bestelwagens met deze afmetingen en laadruimte.

Brigade Electronics is kampioen in de ontwikkeling van veiligheidstools voor onder andere trucks, bestelwagens en bussen. De Backeye®360-systemen zijn een ondersteuning bij het manoeuvreren op lage snelheid, omdat de bestuurder in real-time een overzicht krijgt van de volledige omgeving van het voertuig, en dit in één enkel beeld.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo