[TRANSPORT.TV] Isuzu lanceert de nieuwe D-Max

De nieuwe Isuzu D-Max werd tijdens het salon in Brussel voor het eerst aan het Belgische publiek voorgesteld. De gloednieuwe D-Max bouwt verder op de bestaande succesformule, en dat met een grondig hertekend design,  nog meer kracht, en een nieuwe motor gekoppeld aan nieuwe versnellingsbakken. De 2.5 diesel maakt in de nieuwe D-Max plaats voor een gloednieuwe viercilinder met een inhoud van 1.898 cc. Het vermogen blijft met 164 pk nagenoeg hetzelfde, het koppel van de nieuwe 1.9 D bedraagt 360 Nm en is beschikbaar tussen 2.000 en 2.500 tr/min.. De 1.9 D voldoet aan de Euro 6 emissienormen en is ongeveer 60 kg lichter dan zijn voorganger. Ontdek hier de nieuwe Isuzu D-Max op TRANSPORT.TV 34:  https://youtu.be/3HjIEXNcapg?list=PLF0BB0339BDB53AB6

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo