Lamberet groeit sterk bij de lichte bedrijfsvoertuigen

Ter gelegenheid van zijn deelname aan de horeca- en cateringbeurs SIRHA in Lyon kondigde de Franse carrosseriebouwer Lamberet (die in België door Carrosserie Matthys wordt vertegenwoordigd) een sterke stijging van zijn verkoop aan en een gamma dat nooit eerder zo uitgebreid was. In 2016 steeg de verkoop van Lamberet-carrosserieën voor bedrijfsvoertuigen van minder dan 7 ton in Frankrijk met 22% en de export groeide met 31%. In mei 2016 opende Lamberet een nieuwe productiesite voor zijn carrosserieën zodat hij de productie in 2017 nog kan opdrijven. De Franse carrosseriebouwer gaat er prat op een uitzonderlijk uitgebreid gamma aan te bieden (63 modellen, aangepast aan de modellen van 16 constructeurs). Bij dat gamma, dat sinds 2014 volledig is vernieuwd, hoort ook een kleine bestelwagen met ATP-certificaat (negatieve koeling) waarvan de originele zijdeur is behouden en waarbij een pallet tussen de wielkasten door kan.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo