Schmitz Cargobull-banden in België verkrijgbaar

Schmitz Cargobull zet de ontwikkeling van nieuwe activiteiten rond zijn basisfunctie verder. Sinds begin dit jaar kunnen in het hele Profile Tyrecenter-net ook Schmitz Cargobull-banden worden gekocht. Die banden zijn speciaal door Hankook voor de opleggerconstructeur ontwikkeld. Ze kunnen onder dekking van een huurcontract met maandelijkse factuur worden verkregen en dat contract omhelst ook een aantal diensten, een 24/7-bijstandsdienst in gans Europa en een schadegarantie. De volgende afmetingen zijn nu al beschikbaar : de TH22CB in 385/65 R22.5 en 385/55 R22.5, de TL10CB in 385/65 R22.5 en de TL10 + CB in 385/55 R22.5. De 150 servicepunten van het Profile Tyrecenter-netwerk in de Benelux staan al klaar om deze nieuwe dienst aan te bieden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo