Truck & Transport : Manitou Benelux heft met mast of telescoop

Manitou stelt in Brussel – samen met zijn exclusieve verdeler 3D-Lift – twee soorten meeneemheftrucks voor: de TMM met mast en de TMT met telescoop. “We hadden graag uitgepakt met een wereldpremière: onze nieuwe TMT in vierwegsuitvoering”, zegt Bernard Bouckaert, Marketing Manager Benelux. “Die zal sowieso in 2017 gelanceerd worden, maar later in de loop van het eerste trimester. Het is een compacte, multidirectionele meeneemheftruck met telescopische mast.” Volgens Manitou heeft een machine met telescoop zoals de TMT heel wat voordelen: een robuustere constructie, meer mogelijkheden om de volledige vrachtwagen van één zijde te lossen, lagere onderhoudskosten (tot -50% tegenover machines met mast), een compacte constructie waardoor de overhang binnen de grens van 1.500 mm blijft en een elektronische overlastbeveiliging. “De firma 3D-Lift die de exclusieve verdeler is voor deze producten voor België, Luxemburg en Zuid-Nederland gaat in het voorjaar van 2017 ook een volledig nieuw bedrijfsgebouw betrekken in Gullegem”, zegt Bouckaert. “Daardoor verhoogt de capaciteit en verbetert de dienstverlening.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo