Twee wereldprimeurs voor Renault Pro+: een Kangoo Z.E. en een Master Z.E.

Renault Pro+ heeft zijn gamma elektrische bedrijfsvoertuigen met twee nieuwe modellen uitgebreid: de Kangoo Z.E. en de Master Z.E. De Kangoo Z.E. is een elektrische bestelwagen die al zes jaar bestaat maar nu een nieuwe batterij en een nieuwe motor heeft meegekregen. Volgens de constructeur is zijn actieradius zo met meer dan 50% vergroot en kan hij nu 270 in plaats van 170 km NEDC aan (New European Driving Cycle, de Europese norm voor het meten van uitstoot en verbruik). Renault Pro+ zal “binnenkort”, zoals de constructeur het zegt, ook een Master Z.E. voorstellen die “alle kwaliteiten van de master heeft meegekregen”. Het gamma Renault Pro+ bestaat voortaan dus uit vier voertuigen: de Twizy Cargo (een vierwieler met koffer die in 2014 op de markt kwam), de nieuwe ZOE Société (een versie van de nieuwe ZOE met een actieradius van 400 km NEDC die in 2016 is gelanceerd maar niet in België verkrijgbaar is), de Kangoo Z.E. en de Master Z.E.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo