VIBAM Services, een nieuwe speler op het vlak van hoogtewerkers

VIBAM Services wordt in België verdeler voor OIL & STEEL hoogtewerkers met gondel en voor Valla kraantrucks. Op Truck & Transport komt een Octopus-hoogtewerker en een kraan van Valla.

Oil & Steel Italia vervaardigt vandaag meer dan 1.000 hoogwerkers van 14 tot 62 meter gemonteerd op vrachtwagens en meer dan 150 hoogwerkers van 14 tot 23 meter gemonteerd op rupsbanden per jaar. Het bedrijf is in deze sector de onbetwiste leider in Italië. VIBAM Services zal in de komende maanden de erkende Belgische ateliers voorstellen die zullen zorgen voor de dienst na verkoop, de reparaties en de levering van onderdelen binnen 24 uur. Valla Spa is een toonaangevende onderneming in de wereld van de kraantrucks voor industriële goederenbehandeling, een sector waarin het van meet af aan een grondige technologische innovatie heeft doorgevoerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo