[VIDEO] “Elektrische trucks? De baas rijdt met een Tesla, de chauffeur meestal niet”

Wat vonden de bezoekers van Truck & Transport van het prototype van Iveco? Toekomstverhaal of nog lang niet? TRANSPORT.TV Online ging op zoek naar een antwoord. “Futuristisch”, “fantastisch”, “nog niet voor vandaag” of “geef mij maar mijn eigen wagentje.” De reacties over de allernieuwste Z Truck van Iveco waren eerder verdeeld. Toch was Iveco met zijn concepttruck een van de publiekstrekkers op Truck & Transport. Z staat voor Zero-emissie, Zero-ongevallen en Zero-stress voor de chauffeur. De Zero Impact concepttruck rijdt volledig autonoom op biomethaan. Maar wat vinden chauffeurs daarvan?

Bekijk de reportage over de Iveco Z Truck op Truck & Transport:

https://youtu.be/ZsUssdkwoYs  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo