VW neemt een meerderheidsbelang in Logpay

Via een meer meerderheidsparticipatie van zijn filiaal Volkswagen Financial Services AG, heeft de constructeur de hand gelegd op Logpay, dat betaaloplossingen voor brandstof en tolheffing levert. De investering gebeurde in het kader van een algemene uitbreiding van Europese kilometerheffingsdiensten voor trucks maar, zo verwacht VW, eveneens voor personenwagens. Ook Logpay’s onderdeel ‘brandstof’ interesseert Volkswagen, dat tegen 2020 van Logpay een Europese leider op het vlak van betalingsdiensten wil maken en een volume van een miljard liter brandstof per jaar wil halen. In België is UPTR één van de commerciële partners van Logpay.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo