19 Belux teams nemen deel aan 2de editie RTEC Challenge van Renault Trucks

Aan de tweede editie van RTEC, de servicechallenge van Renault Trucks, nemen er 19 teams uit Belux deel. In mei 2017 ontmoeten de beste teams elkaar in Lyon voor de grote, internationale finale. Deze competitie (toegankelijk voor het internationale netwerk van distributeurs en herstellers van Renault Trucks) heeft als doel om de knowhow van het Renault Trucks-netwerk te valoriseren door de beste serviceprofessionals ter wereld tegen elkaar uit te spelen. De wedstrijd telt drie delen. De teams zullen eerst twee reeksen van 35 vragen moeten beantwoorden om hun technische expertise en hun kennis van de instrumenten en procedures van Renault Trucks te testen, en tevens na te gaan hoe ze de relaties met hun klanten beheren. Na afloop van deze theoretische proeven, zullen de 24 beste teams het in mei 2017 opnieuw tegen elkaar opnemen in Lyon, waar de deelnemers een reeks praktische proeven zullen afleggen in reële omstandigheden.   In 2015 waren het team van Stoll Trucks en Garage Herbeuval de Belux finalisten. Dit jaar werd de eerste lokale ronde eind januari afgesloten en team ‘Sperto 103’ van Vansteeland Brugge ligt momenteel aan de leiding.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo