De Europese opleggermarkt zou moeten gaan dalen

Volgens het kantoor Clear zou de Europese markt van het getrokken materieel na een uitstekend jaar 2016 met een groei van de inschrijvingen van 6.9%, in 2017 licht moeten vertragen om dan in 2018 beduidend te dalen. Gary Beecroft (Clear) ziet al een eerste teken van die vertraging in de minder goede resultaten van een aantal grote nationale markten tijdens de tweede helft van 2016: “2016 zal waarschijnlijk het hoogtepunt van een economische cyclus zijn geweest en 2018 zou dan het einde van die cyclus betekenen. Ook naderen we de tiende verjaardag van de crisis die de markt in 2009 heeft gedecimeerd, zodat er in 2018 en 2019 dus maar weinig opleggers te vervangen zullen zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo