[VIDEO] Noel Essers is de Transport Persoonlijkheid van de kwarteeuw

Deze éénmalige prijs werd het orgelpunt van de ceremonie van de Transport & Logistics Awards. Noel Essers is verkozen tot Transport Persoonlijkheid van de kwartaal. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de bekroning van de Transporteur van het Jaar, heeft Transportmedia (met de steun van MAN) beslist eenmalig een prijs uit te reiken aan de persoon die het laatste kwarteeuw zijn stempel het duidelijkst op het Belgische wegtransport heeft gedrukt. De lezers van Truck & Business en van Transport Management konden de Transportpersoonlijkheid van de voorbije 25 jaar kiezen uit een shortlist met 11 namen. De verkiezing gebeurde online en dit tussen 10 januari en 10 februari 2017. Resultaat

  • Noel Essers (voorzitter H. Essers)
  • Jo Van Moer (voorzitter van de board Van Moer Logistics)
  • Jean-Claude Delen (voorzitter van het Sociaal Fonds

Bekijk hier de eerste reactie van Noël Essers na zijn overwinning:  https://youtu.be/LadbPTqcLW8

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo