Megabestelling van DSV bij Schmitz Cargobull

De logistieke operator DSV Road Holding en Schmitz Cargobull hebben hun samenwerkingsovereenkomst vernieuwd die de levering van 3000 schuifzeilopleggers in de loop van de komende jaren bevestigt.  In 2015 sloten ze al een eerste overeenkomst in die aard. Het nieuwe raamakkoord gaat nu over 3000 S.CS Universal en Mega schuifzeilopleggers die allemaal voor gecombineerd weg- en spoortransport kunnen worden ingezet. Interessant weetje: DSV stond erop dat er Chinese Westlake banden worden gebruikt omdat die volgens Søren Lund (aankoopverantwoordelijke bij DSV Road Holding) de beste prijs-prestatieverhouding bieden. Daarbij bevatten die banden ook een Ultra Seal antilekvloeistof die de druk in geval van lek rijden toch constant houdt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo