Scania stelt nieuwe online truck configurator voor

Op de website van Scania kan iedereen zijn eigen persoonlijke Scania samenstellen via de nieuwe truck configurator. Klanten kunnen via de Scania Configurator al het nodige voorwerk doen wanneer zij zich aan het oriënteren zijn voor een nieuwe truck. Ofwel wil men starten vanuit een aantal basis productkeuzes en kan men dan steeds verder in detail de gewenste truck samenstellen. Ofwel laat de klant zich begeleiden na de basis productkeuzes. De configurator stelt dan een aantal gedetailleerde vragen (zoals maximum gewicht, toestand van de wegen, verwachte kilometrages, topografie, verkeer, maximale snelheid, enz.) Dan zal het systeem de meest geschikte truck voorstellen op basis van de verstrekte informatie. Als de uiteindelijke keuze is gemaakt kan deze worden opgeslagen als een PDF-bestand. Dit kan de basis vormen voor een eventueel gesprek met een van Scania’s Account managers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo