Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de Transporteur van het Jaar, heeft TRANSPORTMEDIA beslist eenmalig een prijs uit te reiken aan de (nog levende) persoon die het laatste kwarteeuw zijn stempel het duidelijkst op het Belgische wegtransport heeft gedrukt. De prijs wordt het orgelpunt van de ceremonie van de Transport & Logistics Awards op 23 februari 2017 in Tour & Taxis. De lezers van Truck & Business en van Transport Management kunnen de Transportpersoonlijkheid van de voorbije 25 jaar kiezen uit een shortlist met 11 namen, die door een panel van experten werd samengesteld :
 • Serge Adriaens
 • Jean-Marie Becker
 • Herman De Croo
 • Jean-Claude Delen
 • Liliane De Wilde
 • Isabelle Durant
 • Noel Essers
 • Roland Jost
 • Walter Mastelinck
 • Jacky Mouligneau
 • Jo Van Moer

Stem hier tot 10 februari 2017.

We danken u bij voorbaat voor uw deelname !
Met de steun van MAN Truck & Bus Belgium

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo