Timocom biedt info over rijverboden aan

TimoCom heeft TimoCom TruckBan ontwikkeld, een overzichtelijk portaal voor Europese rijverboden voor vrachtwagens dat nu in 14 talen gratis beschikbaar is. “Als u zich bedenkt dat elk land in Europa zijn eigen regels heeft voor rijverboden en -beperkingen voor vrachtwagens, is het moeilijk om overzicht te houden. Het wordt pas echt gecompliceerd als er in de zomer nog de internationale rijverboden voor de vakantieperiode bijkomen.” zegt de woordvoerder van Timocom. Op het gratis portaal TimoCom TruckBan (www.truckban.info) kan iedereen in 14 aangeboden talen rijverboden voor vrachtwagens voor het weekend, de zomer en feestdagen vinden. Daarvoor moet alleen het gewenste land en eventueel een datum worden geselecteerd. TimoCom TruckBan is oog geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo