Technische controle : Vlaanderen en Brussel hervormen naar Waals model

Febetra meldt dat Vlaanderen en Brussel de regels voor de technische keuring hervormen naar waals model. Vanaf 1 maart zal de periodiciteit van de technische controle voor voertuigen met een MTM van meer dan 3,5 ton derhalve in de drie gewesten één jaar bedragen. Momenteel is Wallonië het enige gewest waar de reglementering volledig in overeenstemming is met de Europese, die zowel voor ADR, als niet ADR voertuigen één enkele jaarlijkse controle vooropstelt. Febetra is verheugd dat dit ook in Vlaanderen en in Brussel zo zal gebeuren vanaf 1 maart.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo