DKV verhoogt markttransparantie in Italië, Spanje en Portugal

DKV Euro Service biedt zijn klanten nu ook Italiaanse, Spaanse en Portugese brandstofprijzen aan.

Vijf Europeseoverheidsinstanties  (Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal) stellen actuele prijsgegevens ter beschikking, die nu voor DKV producten kunnen worden gebruikt. “Hoe meer prijstransparantie er bestaat, des te hoger de meerwaarde voor onze klanten en des te individueler zijn de ondersteunende concepten, die wij met onze klanten uitwerken.” zegt Dirk Simon, Head of Fuel & Payment Autorisation bij DKV Euro Service.

In de overige landen is de prijsinformatieuiten gebaseerd op de transactiegegevens van de betreffende aanbieder van de tankkaart. Dit heeft tot gevolg dat er voor minder bezochte tankstations geen actuele prijsinformatie beschikbaar is.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo