GEFCO Benelux opent 3 distributiecentra in Nederland

In januari is GEFCO officieel gestart met een nieuwe activiteit in Nederland. Het platform in Zaandam is het eerste van drie warehouses dat wordt ingezet voor de distributie van reserveonderdelen. Hiervandaan wordt de opslag, picking en verdere distributie voor de Nederlandse markt verzorgd. Dit eerste logistieke platform heeft afgelopen week navolging gekregen in Hoogeveen (Drenthe). Op korte termijn opent de derde locatie in Waalwijk (Noord-Brabant).  Vanuit de drie warehouses in Nederland zal GEFCO leveren aan meer dan 1000 dealers van een auto retail netwerk. Fabrice Barthe, Algemeen Directeur GEFCO Benelux: “Dit project is door goed teamwork tot stand gekomen. Dit is een grote stap met betrekking tot het uitbreiden van onze activiteiten, in Nederland en in de Benelux.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo