Mainfreight neemt 9000 m2 in op WDPort of Ghent

Ter gelegenheid van het Belgian Pavilion Event van de haven van Gent op MIPIM (Cannes) werd aangekondigd dat Mainfreight zijn warehousing activiteiten in België verder zal uitbreiden op het WDPort of Ghent, een project van Warehouses De Pauw. In een eerste fase zal Mainfreight 9000 m2 innemen van de 30.000 m² die WDP aan het Kluizendok in de haven van Gent wil bouwen. De oplevering van dit nieuwbouwproject is voorzien in de loop van het derde kwartaal van 2017. Mainfreight breidt zijn huidige opslagcapaciteit in België op die manier uit tot 105.000 m². Naast bestaande sites in Oostende en Genk, en kantoren voor lucht- en zeevrachtactiviteiten in Brussel en Antwerpen, zal Mainfreight in Gent logistieke, distributie- en toegevoegde waarde-activiteiten organiseren. Het Havenbedrijf Gent is natuurlijk erg opgetogen met deze verdere ontwikkeling in de Gentse haven.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo