Nieuwe Ocean Race uitvoering voor de Volvo FH

Volvo Trucks lanceert voor de FH en FH16 een nieuwd, exclusieve Volvo Ocean Race uitvoering ter gelegenheid van de komende Volvo Ocean Race 2017-2018. Deze Limited Edition wordt gelimiteerd aangeboden gedurende een beperkte periode.

Designers van Volvo baseerden de truck op de Volvo Ocean Race route. De start en finish – in Alicante en Den Haag – vormden de inspiratiebron voor de kleuren zowel aan de binnen- als buitenkant. De truck is beschikbaar in een zandkleurige Shimmering Gold en een ijsblauwe Cool Breeze Metallic.

De Volvo Ocean Race Limited Edition 2017-2018 is beschikbaar met twee optionele pakketten: – het Performance pakket (alleen voor Volvo FH) bestaat uit de 13-liter motor met 500 of 540 pk, Volvo I-Shift met Dual Clutch en een retarder. – het Safety pakket bevat een anti-diefstal alarm, afsluitbare kluis, Lane Changing Support, Driver Alert Support en Adaptive Cruise Control

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo