Ontdek de 360-graden logistieke oplossingen van TGW op LogiMAT 2017

TGW Logistics Group, een toonaangevende systeemintegrator, biedt totale logistieke oplossingen met een 360-graden perspectief en denkt proactief na over de toekomst van de klanten, een toekomst die vandaag al begonnen is. TGW is de wereldwijde lifecycle partner voor de food- en non-food retail, wholesale, e-commerce en omnichannel fulfilment centers. Vanaf de voorbereidingsfase, het ontwerp tot de realisatie van de oplossingen met daarbij aansluitend de Life Time Services gedurende de gehele levensduur van het logistieke systeem. TGW implementeert kant-en-klare intralogistieke oplossingen, omvattend mechatronisch equipment, besturing, robotica en software. Dit betekent een one-stop-shop oplossing met lage operationele kosten wat resulteert in een besparing tot vijftig procent van de totale kosten (TCO). TGW installeert op dit moment in verschillende branches het FlashPick® systeem, dé oplossing voor geautomatiseerde split-case picking. Het modulaire systeem onderscheidt zich door flexibiliteit, snelheid, schaalbaarheid en kortere order doorlooptijden. De winstgevendheid van het systeem wordt niet enkel bepaald door de investering, maar vooral door de totale operationele kosten (ROI) van het systeem. Innovatie 4.0 Innovatie 4.0 staat voor state-of-the art ondersteuning via augmented reality tools, waaronder smart glasses. Met deze hulpmiddelen krijgen de service-engineers toegang tot een compleet nieuwe manier van onderhoud op afstand waardoor ze online in contact staan met de backoffice en hotline teams. Daardoor worden processen versneld en vereenvoudigd wat uitvaltijden tot een minimum beperkt en servicelevels verhoogt. Ontdek de omnichannel oplossingen en de innovatieve augmented reality toepassingen aan onze stand op LogiMAT 2017, van 14 tot en met 16 maart. Spreek met onze experts en ervaar zelf de toekomst van intralogistiek via virtual reality. Onze stand bevindt zich in Hal 5, standnummer 5D55.

  • TGW Systems B.V.
  • +31 165 763030
  • benelux@tgw-group.com

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo