Orderpicker KNAPP uitgeroepen tot ‘beste product’ op LogiMAT 2017

KNAPP heeft met zijn orderpicker een belangrijke prijs in de wacht gesleept: ‘Best Product’ op LogiMAT 2017. Het Oostenrijkste bedrijf werd gelauwerd door een onafhankelijke jury van wetenschappers en journalisten. KNAPP ontving de prijs in de categorie orderpicking, transport, lifting en opslagtechnologie. Met de recent gelanceerde ‘Pick-it-Easy robot’ scoorde KNAPP veel punten. De orderpicker is volledig geautomatiseerd en kan een groot aantal artikelen zelfstandig picken. De robot zou een 1.000 artikelen per uur kunnen verwerken. Bovendien blijkt de foutenmarge miniem.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo