Sluiting site en collectief ontslag afgewend bij DSV Logistics

DSV Logistics is zopas tot een overeenkomst gekomen met Dow performance Solicones, nadat er gedreigd werd met een sluiting van de site in Féluy. Het contract werd verlengd voor een periode van 5 jaar waardoor een sluiting en een collectief ontslag definitief van de baan lijkt te zijn. Op 14 februari 2017 werd een buitengewone ondernemingsraad bijeengeroepen om de sluiting van de DSV site in Féluy aan te kondigen met een collectief ontslag tot gevolg. Reden voor de sluiting was het eenzijdig opzeggen van het contract door Dow Performance Silicones waardoor de enige klant van de site zou verdwijnen. De directie van DSV bleef niet bij de pakken zitten en onderzocht meteen alle mogelijkheden om de site en de bijhorende werkgelegenheid te redden. Die oplossing werd er vandaag gevonden met een verlenging van het contract met 5 jaar. Hierdoor wordt de sluiting van de site en dus het collectieve ontslag vermeden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo