DSV Logistics blijft voorlopig aan het werk in Feluy

  DSV Logistics is met Dow Performance Silicones (Dow Corning) tot een onderling akkoord gekomen, waardoor de 139 bedreigde jobs zes maanden langer behouden kunnen blijven. Het contract wordt verlengd tot 10 februari 2018. Het volledige personeelsbestand in Feluy blijft dus aan het werk en de activiteiten op de site worden voortgezet. Op 10 februari 2017 kondigde Dow Performance Silicones de stopzetting van het contract aan met logistiek dienstverlener DSV Logistics en voor juli het einde van de activiteiten op de site in Feluy, vanwege de integratie in The Dow Chemicals Company. Hierdoor zag DSV Logistics zich genoodzaakt de intentie kenbaar te maken om het distributiecentrum te sluiten, waardoor de jobs van 139 arbeiders en bedienden bedreigd werden. Het eventuele collectief ontslag is door de verlenging van het contract minstens uitgesteld met zes maanden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo