Bridgestone/Bluecrux genomineerd voor de European Logistics Award Project of the Year

Het ‘Visibility Project’, dat wordt geleid door het Europese distributiecentrum Bridgestone en de supplychain-consultant Bluecrux, haalde vorig jaar in november al de Belgian Supply Chain Award – Project of the Year 2016 binnen. Nu is het ook geselecteerd voor de finale van de Europese awards die door de ELA worden georganiseerd. Zoals de naam het al aangeeft, moet het Visibility Project de zichtbaarheid van de hele toeleveringsketen vergroten en tegelijk de beschikbaarheid van de onderdelen en de betrouwbaarheid van de hele toeleveringsketen verbeteren. De resultaten van de ELA-awards (European Logistics Association) worden op 1 juni bekendgemaakt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo