Iveco-fabriek in Madrid gelauwerd voor haar productieprocessen

De Iveco-fabriek in Madrid, die de Stralis en de Trakker maakt, heeft dankzij de uitmuntendheid van haar productieprocessen het hoogste niveau in World Class Manufacturing gehaald. Deze fabriek behaalt als eerste productiefaciliteit van de CNH Industrial Group het Gouden Niveau in het World Class Manufacturing-programma (WCM), een van de strengste normen in de productie-industrie voor geïntegreerd management van producerende fabrieken en processen. Tom Verbaeten, CNH Industrial Chief Manufacturing Officer, vertelde : “We zijn 10 jaar geleden begonnen alle processen in onze fabriek opnieuw te ontwerpen en we hebben ons onvermoeibaar ingespannen om steeds beter te worden. Vandaag staat de fabriek helemaal aan de top als het om productiekwaliteit gaat. We zijn veruit de beste van de klas, maar dit is geen eindpunt: het is de start van het volgende tijdperk in ons streven naar uitmuntendheid en we blijven even hard doorwerken aan dit proces van continue verbetering om Iveco-trucks van de allerbeste kwaliteit te leveren aan onze klanten.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo