MAN Trucknology Days lokt 7.000 internationale bezoekers

Tijdens de driedaagse MAN Trucknology Days lag de nadruk vooral op de innovaties die sinds begin dit jaar in de vrachtwagens van MAN worden toegepast. Dit eigen MAN event bood de gelegenheid om ongeveer 170 voertuigen uit allerlei sectoren te bekijken en aan de tand te voelen. MAN organiseert de Trucknology Days sinds 2008 als een eigen tentoonstelling: een evenement waar informatie en fascinatie elkaar ontmoeten. Tussen 23 en 25 maart 2017 trok het evenement in München ongeveer 7000 internationale bezoekers. Vanouds bestaat het evenement uit twee delen: het MAN TruckForum en het testcircuit. Op het TruckForum tonen MAN Services en zijn partners hun aanbod van diensten en individuele transportoplossingen, variërend van carrosseriebouw tot onderaanneming. Connected RIO, de nieuwe merknaam voor netwerklogistiek binnen de groep Volkswagen Truck & Bus, maakte ‘connected’ prestaties in de transportsector van de toekomst inzichtelijk. RIO bundelt digitale diensten voor het ecosysteem rond transport en logistiek. Voor het eerst kunnen alle betrokken partijen in de toeleveringsketen, zoals expediteurs, vervoerders, verladers, materiaalbehoefteplanners, chauffeurs en ontvangers, onderling verbonden worden in een netwerk via één informatie- en toepassingssysteem met voorspellende functionaliteit. Met zijn Connected CoDriver helpt MAN chauffeurs en bedrijven om een zuinige rijstijl te bereiken. Een trainer analyseert de rijstijl van de chauffeur en het kader waarbinnen hij opereert en brengt op basis daarvan advies uit.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo