UPS accepteert meer ADR-producten

UPS accepteert per vandaag honderden nieuwe goederen in zijn internationale verzendprogramma van gevaarlijke goederen, dat nu 36 landen in Noord-Amerika, Europa en Azië dekt. De expresgigant breidt zijn zijn internationale verzendprogramma uit met 400 nieuwe goederen voor zijn internationale luchtnetwerk en meer dan 300 producten voor zijn grondnetwerk in Europa. Daarnaast verhoogt UPS de toegestane hoeveelheid van bepaalde gevaarlijke goederen. Hiervoor leidt UPS zijn werknemers uitgebreid op en neemt extra maatregelen om ervoor te zorgen dat gevaarlijke goederen veilig worden vervoerd. Het geïntegreerde transportnetwerk van het bedrijf maakt b.v. gebruik van lekvrije verpakkingen, brandwerende containers en vuur-verstikkende hoezen. “UPS helpt bedrijven te voldoen aan strenge en vaak complexe eisen die gepaard gaan met het verzenden van gevaarlijke goederen”, zegt Nando Cesarone, Directeur UPS Europa. “Nu kunnen we onze klanten helpen die vaker vragen naar een totaaloplossing voor de verzending van zowel conventionele als gevaarlijke goederen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo