Van Marcke bouwt nieuw DC in Kortrijk

Distributeur Van Marcke is volop bezig met de bouw van een nieuw CO2-neutraal distributiecentrum op LAR-Zuid, die zich uitstrekt op het grondgebied van Menen en Kortrijk. Op de site LAR-Zuid beschikt vastgoedontwikkelaar Global Estate Group sinds eind juni 2016 over een uitvoerbare bouwvergunning voor circa 30 hectare logistieke ontwikkeling. Op een terrein van 17 ha bouwt Van Marcke een gebouw van 90.000 m², de belangrijkste investering van de groep sinds de oprichting in 1929. Daar zal de distributeur al haar logistieke en transportactiviteiten verhuizen. Het nieuwe DC zal dus de professionele en particuliere klanten, de grootste DIY-ketens en de eigen Van Marcke Technics (afhaalpunten voor professionelen) bedienen. Het huidige distributiecentrum van Van Marcke is gevestigd op de Weggevoerdenlaan in Kortrijk.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo